Kako koristiti DobarDil.hr – Budi pametan potrošač

U dobu digitalne kupovine i raznih marketinških trikova koji često bivaju korišteni na štetu krajnjeg potrošača, s mnogim domaćim stranicama za grupne popuste koje imaju zatvoren sustav i ne omogućavaju korisnički generirani sadržaj… mi vam želimo ponuditi platformu i potaknuti otvorenu komunikaciju prema svim ponudama. Sudjelovati možete na način da ocjenjujete, komentirate i objavljujete vlastite dilove. Dobro nam došli!

 

Kako sudjelovati?

 

1. Ocjenjujte

Na našoj početnoj stranici izlistani su kronološki dilovi. Ispod svakog Dila vidjeti će te gumbe DOBAR i NOT, klikom na jedan od ovih gumbiju ocjenili ste dil i na taj način pomogli svima da filtriraju dilove visoke i niske kvalitete.

 

2. Komentirajte

Mi na DobarDil.hr želimo potaknuti iskrenu i otvorenu raspravu o ponudama koje nam se svakodnevno nude kako u online, tako i u stvarnom svijetu. Komentirajte objavljene Dilove i na taj način pokrenite rasrpavu. Zanima vas više ili imate iskustva u vezi objavljenog dila? Pomozite drugima i sebi da otkriju više!

3. Objavljujte

Pronašli ste odličnu ponudu koju želite podjeliti s drugima? Imate vlastitu ponudu koju želite oglasiti? Niste sigurni u iskrenost neke od ponuda koje ste našli? Potpuno besplatno objavite vašu ponudu na našoj stranici i potaknite raspravu te budite dio društva pametnih potrošača. Registraciju možete izvršiti putem društvene mreže Facebook, putem vašeg Google računa, a uskoro i kroz naše korisničko sučelje.

 

 

Sve što je potrebno jest unijeti URL na kojem ste pronašli dil, napisati vaš kratki opis i unijeti informacije koje su Vam poznate, a naši administratori će isti dan odobriti Vaš dil.