Interliber odgođen za proljeće, ali knjige na popustu možete kupiti online

Čekalo se do zadnjeg trenutka, no znalo da će se Interliber 2020. morati odgoditi radi epidemiološke situacije. Sasvim razumljivo, samo kad se sjetimo koliko je inače najpoznatiji domaći sajam knjiga posjećen – drugo nije bilo za očekivati. Međutim, dobra vijest je da Interliber nije otkazan već samo odgođen te je za njega određen novi termin u proljeće – od 23.3. do 28.3. 2021.

A ako vas ni to u potpunosti ne zadovoljava, još je bolja vijest da će se alalternativna verzija sajma ipak održati, kao i mnoge druge stvari ove godine – online.

Online kupnja i predstavljanje knjiga

Entuzijasti za papirnatim knjigama i dalje će moći kupovati knjige po jeftinim cijenama, no umjesto gužvanja u natrpanom Velesajmu, ove godine će to odraditi online. Znamo, nije jednako romantično – međutim jedino je što imamo. Cijela akcija održava se na web stranici Knjiga svima i svuda  gdje će se omogućiti online kupnja knjiga po popularnim sajamskim cijenama, a sudjelovat će preko 120 knjižara diljem Hrvatske.

Osim ponude knjiga, klasični Interliber inače nudi i razna predavanja, predstavljanja knjiga i sajamske aktivnosti. Ni to neće izostati u ovogodišnjem Interliberu na daljinu, te će se sajamske aktivnosti moći pratiti putem streaminga na web stranici ZNK-a, i na trećem programu HRT-a.

Pronađite svog omiljenog nakladnika (ili upoznajte novog!), prosurfajte bogatom ponudom knjiga te kupujte sigurno i to po sajamskim cijenama.

Novija izdanja se nude po sniženim cijenama do 20%, a starija čak do nevjerojatnih 90%.

Knjiga svima i svuda – popusti na knjige i do 90%