Okupili smo sva online sniženja na krpice, šuze i dodatke na jednom mjestu

Kako bi vam vaš user experience na Dobrom dilu bio maksimalno friendly, odlučili smo sve one dilove vezane za odjeću, obuću i modne dodatke, koje smo ovoga mjeseca svakodnevno objavljivali na stranici, sabrati i u jednom blog postu.

Ljeto polako završava, kako kalendarski, tako i temperaturno, tako da je vrijeme za jedan od “onih vikenda” u godini. Vikenda kada ljetne krpice stavljamo negdje tamo na dno odmara, ili u kofere, a jesenske izvlačimo u prve redove. I svake godine kada to napravimo, obično dolazi do realizacije: pa ja nemam ništa za obući! Ako se i sami prepoznajete u ovom opisu, možda je vrijeme za obnovu jesenjeg ormara.

Što nam nude web shopovi poznatih brendova?

Asos Dilhttps://www.dobardil.hr/15-popusta-na-as…

Mnogim damama (a i muškarcima koji ne zaziru od shopinga odjeće) najdraže online mjesto za kupnju krpica je britanski Asos. Asos možda ne nudi veliki popust, ali nudi 15% popusta na čitavu ponudu što i nije tako loše jer ogromni popusti najčešće budu na odabrane artikle koje ionako ne želiš ili na brojeve koji ti ionako ne odgovaraju.

About You Dilhttps://www.dobardil.hr/about-you-ima-pr…

Možda ste već čuli za About You jer ga u zadnje vrijeme promoviraju i brojne domaće influenserice.
O čemu se radi? About You radi po istom principu kao i Asos te osim vlastitog brenda, nudi razne poznate marke poput Adidasa, Levisa, Manga, Tom Tailora i druge. Kao popiust dobrodošlice, na čitav asortiman nude 20% popusta.
Još jedna web trgovina s brojnim brendovima poput Hilfigera, Michael Korsa, Diesela, Crocsica, Pepe Jeansa i drugih, nudi sniženja. Prvo, svaki novi kupac (a to je svaki koji još nije kupovao preko njih) dobiva 30kn gratis na sve kupnje iznad 300 kuna. Popust od 15% nude na SVE artikle, ali samo ako kupite nešto iznad 1150 kn, no zato imaju brojne proizvode na većim sniženjima pa čak i do 70%.
Designer Outlet Croatia Dilhttps://www.dobardil.hr/designer-outlet-…
Na domaćem dizajnerskom outletu trenutno se mogu naći popusti i do 70%.

Mark and Morten Dilhttps://www.dobardil.hr/akcijamarkmorten…

Jesen traži dobru kožnu jaknu, a još bolje je kad se radi o eko koži. Ako ste u potrazi za novom, Mark and Morten je po nama najbolji Dil na tom području. Osim kožnih jakni odličnog dizajna, i za muškarce i žene, imaju i brutalne popuste. Pogledajte samo ovu krasoticu.

Deichmann Dilhttps://www.dobardil.hr/deichmann-ima-pr…

Za klince koji se vraćaju u školu – Deichman nudi popust od 30% te tenisice možete kupiti već od 119 kn.

Intersport Dil – https://www.dobardil.hr/intersport-ima-r…

Na svom web shopu, Intersport također ima rasprodaju na sportsku opremu i odjeću.

Irisimo Dilhttps://www.dobardil.hr/totalna-rasproda…

Irisimo je trgovina koja prodaje sve modne dodatke – od nakita, satova do naočala i trenutno imaju rasprodaju na SVE do 50%.

Watch Centar Dilhttps://www.dobardil.hr/totalna-rasproda…

Watcg Centar nudi popust OD (ne do ) 40% na sve Galileo satove.

 

Brojne druge dobre dilove provjeri na https://www.dobardil.hr/ .

Sretan i jeftin(iji) šoping želi vam Dobar Dil!