Slatki pokloni za Božić kojima ćete pomoći lokalnim biznisima

Mnogi bi rekli da je jedina pozitivna stvar oko ovogodišnjeg Božića ta što označava kraj jedne iznimno teške i neobične godine. Godine u kojoj smo morali izmijeniti i prilagoditi svoj život maksimalno i priviknuti se na “novo normalno”. Jedna od “novih normalnih” stvari je i ta da ćemo Božić i Novu godinu slaviti potpuno drugačije nego ikada do sada. Ugostiteljski objekti ne rade već tjednima, a najavljen nam je i novi lockdown za praznike. No ipak, ne želimo i ne trebamo dopustiti da nam ova situacija uništi svaku čar Božića!

Zato smo odlučili sastaviti jednu malo drugačiju listu poklona za ovu godinu. Ona je nešto skromnija nego inače i nije joj cilj razmetanje skupim stvarima. Cilj je da promoviramo domaće male poduzetnike i proizvođače te svojim novcima podržimo lokalne biznise u ovo nesigurno vrijeme. U kategoriji Kupujmo hrvatsko stavljamo dobre božićne lokalne dilove!

Pokloni za djecu

Ako želite originalni poklon za Božić WO&WI mozgalice su topla preporuka 🙂 Možete ih naručiti do 20.12. da vam stignu za pod bor.

WO&WI mozgalice

Mala obiteljska tvrtka iz Osijeka Pongetoys imaju predivne drvene igračke i slovarice.

Pongetoys igračke – hrvatska proizvodnja

Kozmetika

Aqua Sub je obiteljska tvrtka koja njeguje tradiciju spužvarstva na Jadranu staru preko 300 godina. Bave se izlovom, ručnom preradom, pakiranjem i prodajom spužvi. Do 31.12.2020. iskoristite promotivni kupon od 20% popusta na sve proizvode.

20% popusta na Jadranske spužve i prirodnu kozmetiku

L’Adria je poznati domaći kozmetički brend, a nude razne božićne pakete kozmetike s 20% popusta.

Popusti do 30% hrvatske L’Adria kozmetike

Gastro

Super ideja za božićni poklon i idealan dar za one koji vole ljuto – Volim Ljuto poklon paketi. Hot crate poklon paketi dolaze u ručno izrađenim drvenim sanducima koji se kasnije mogu koristiti za spremanje stvari jer imaju sistem za otvaranje i zatvaranje. Ponuda se sastoji od čak 5 različitih opcija sadržaja koji možete odabrati, a osim toga dobijete i besplatno graviranje poruke s unutrašnje strane poklopca.

Volim Ljuto poklon paketi

Odličan poklon za kolege ili poslovne partnere – Istarska škatula u kojoj se nalazi istarska Malvazija, ekstra djevičansko maslinovo ulje i tartufata.

Idealan poklon:Istarska Škatula-160 HRK

Nakit

Nakit je uvijek dobar izbor za poklon boljoj polovici. Još ako se radi o Kragrlica nakitu, teško da ćete pogriješiti. Nude i božićni popust od 15% uz promo kod HOHOHO15 + besplatnu poštarinu.

Poklon bonovi u Kragrlici i 15% popusta

Druge ideje za poklon pogledajte u kategoriji Kupujmo hrvatsko koja se stalno nadopunjava.