Vrijeme je za zimnicu: Interspar i Spar stavili čak 200 vina na akciju

Jučerašnjim danom službeno je počelo i novo godišnje doba – jesen, a takvo vrijeme ga i prati. Ove jeseni i zime čini se kako ćemo vrijeme provoditi kod kuće više nego inače, a sve zahvaljujući gospođi Koroni koja nam je donijela brojne nove normalne situacije.

Jedna od njih je da kod kuće pijemo (nešto) češće nego inače. Kako bi kratki dani, a duge noći provedene doma bile što zabavnije, pobrinuli su se Spar i Interspar koji su upravo pokrenuli  akciju snižavanja cijena vina koja traje do sredine listopada.

Spar je na akciju stavio čak 200 vina, od kojih su neka trideset i više posto jeftinija nego u redovnoj prodaji. Radi se zapravo o najvećoj akcijskoj prodaji vrhunskih vina dosad organiziranoj u Hrvatskoj. Istodobno s ovim velikim projektom koji je lani, koliko se sjećamo, ispraznio Intersparove i Sparove police, Spar je dodatno podigao ljestvicu svoje vinske ponude, pa sada prodaje i Matoševićevu Grimaldu, Coronicin Gran Teran kao i buteljke legendarne Movie: takva su se vina dosad mogla naći isključivo u restoranima i specijaliziranim trgovinama“, piše Plava kamenica.

S obzirom da se pokazalo kako od početka pandemije supermarketi bilježe porast u prodaji vina (op.a. odmah nakon toaletnog papira), Intersparova i Sparova akcija nas nimalo ne čudi.

Vrijeme je za zimnicu!