x
12
Samsung i Microsoft daju bonus 10GB cloud memorije
support.microsoft.com
Dobar
Not
Otvori

Klikni na dil da saznaš kako nadodati memoriju.

Objavio/la:
i
iopacak
Klikni "dobar" ako ti se sviđa dil i tako podržimo jedni druge u objavljivanju:)
Dobar
Not

Dilovi sa najviše glasova se prikazuju na vrhu liste dilova i tako pomažemo jedni drugima pronaći najbolje prilike. Imaš mišljenje o ovom dilu? Podijeli s nama u komentarima:).

rasprava

    Hmm, ovo je izgleda samo kad se switcha sa Samsung Cloud na OneDrive, i to je ograniceno na jednu godinu. S obzirom da je na samsungu 15 GB free a na OneDrive 5Gb, ovo ustvari samo izjednacava samsungov sa onedriveovim na 15, i to na godinu dana. Problem je sto Samsung Cloud vise nece biti, tojest ostaje samo onedrive od sljedece godine.

    Odgovori

    Tako da bolje odmah se switchat dok jos traje promocija.

    Odgovori
0

Komentari su ograničeni na prijavljene korisnike

Novo na Facebook grupi

Klinci će biti oduševljeni!Ho-ho-ho! Prvi prosinac je iza nas, a danas i prvi snijeg što znači samo jedno - i službeno je u redu početi s božićnim kićenjem, pjesmama i razmišljanjem o poklonima!

A vaše najmlađe možete razveseliti i jednom toplom božićnom pričom u kojoj glavnu ulogu ima upravo vaš mališan i Djed Mraz! Sve što trebate je izabrati video, uploadati fotku i upisati ime, a stranica će sama napraviti ostalo. Primjer jedne takve video čestitke pogledajte u komentaru na objavi. www.dobardil.hr/besplatne-personalizirane-video-cestitke-djeda-mraza/
... See MoreSee Less

6 hours ago  ·  

Pogledaj na Facebooku
x

Dodaj u kolekciju