x
19

Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica pokrenuli su kampanju Tjedan odmora vrijedan. Promotivna akcija  traje od 16. do 25. listopada 2020. godine, a ulaznica za NP Sjeverni Velebit u tom razdoblju koštati će 50% manje 🙂

Osim ulaza za nacionalne parkove, na popustu će biti i brojni drugi sadržaji, ture i smještaj koje ćemo objaviti na Dobrom Dilu kako budu oglašavane.

Provesti tjedan u luksuznom hotelu, otkrivati čari naših dvoraca, muzeja, špilja, nacionalnih parkova i sve to upola jeftinije – ne zvuči loše. Zanimljive ponude već je prijavilo stotinjak turističkih tvrtki.

Objavio/la:
Mirna S
Klikni "dobar" ako ti se sviđa dil i tako podržimo jedni druge u objavljivanju:)
Dobar
Not

Dilovi sa najviše glasova se prikazuju na vrhu liste dilova i tako pomažemo jedni drugima pronaći najbolje prilike. Imaš mišljenje o ovom dilu? Podijeli s nama u komentarima:).

rasprava

0

Komentari su ograničeni na prijavljene korisnike

Novo na Facebook grupi

Klinci će biti oduševljeni!Ho-ho-ho! Prvi prosinac je iza nas, a danas i prvi snijeg što znači samo jedno - i službeno je u redu početi s božićnim kićenjem, pjesmama i razmišljanjem o poklonima!

A vaše najmlađe možete razveseliti i jednom toplom božićnom pričom u kojoj glavnu ulogu ima upravo vaš mališan i Djed Mraz! Sve što trebate je izabrati video, uploadati fotku i upisati ime, a stranica će sama napraviti ostalo. Primjer jedne takve video čestitke pogledajte u komentaru na objavi. www.dobardil.hr/besplatne-personalizirane-video-cestitke-djeda-mraza/
... See MoreSee Less

7 hours ago  ·  

Pogledaj na Facebooku
x

Dodaj u kolekciju