x
19
Tjedan odmora vrijedan – Plitvice Holiday Resort
688.00 kn 1,376.00 kn 50% | plitvice.com
Dobar
Not
Otvori

Za sve one koji žele uživati u miru i komforu s obitelji ili u društvu tu su vrhunski opremljene mobilne kućice u samoj blizini NP Plitvička jezera. Mobilne kućice smještene su u neposrednoj blizini otvorenog bazena, imaju vlastitu natkrivenu terasu , kapaciteta za 4 odrasle osobe te imaju mogućnost dodatnog ležaja za djecu.

Samo za ovu priliku omogućili smo 50% popusta za noćenje u mobilnoj kućici, a ova ponuda vrijedi ukoliko rezervirate minimalno dva noćenja. Redovna cijena dva noćenja u mobilnoj kućici je 2368 kn, a tijekom promotivne akcije cijena je 1184 kn.

Redovna cijena za dva noćenja u standardnim dvokrevetnim sobama je 1376 kn, dok je cijena tijekom promotivne akcije 688 kn. Svi oni koji odaberu smještaj moći će se i dobro zabaviti uz 50% popusta na cijenu avanturističkog mini golfa.

Smještaj po promotivnoj cijeni* koja vrijedi u promotivnoj akciji “Tjedan odmora vrijedan” moguće je rezervirati isključivo putem maila: info@plitvice.com POŽURITE JER JE BROJ MJESTA OGRANIČEN.

Više o Plitvice Holiday Resortu pronađite na www.plitvice.com

Objavio/la:
Lara K
Klikni "dobar" ako ti se sviđa dil i tako podržimo jedni druge u objavljivanju:)
Dobar
Not

Dilovi sa najviše glasova se prikazuju na vrhu liste dilova i tako pomažemo jedni drugima pronaći najbolje prilike. Imaš mišljenje o ovom dilu? Podijeli s nama u komentarima:).

rasprava

0

Komentari su ograničeni na prijavljene korisnike

Novo na Facebook grupi

Klinci će biti oduševljeni!Ho-ho-ho! Prvi prosinac je iza nas, a danas i prvi snijeg što znači samo jedno - i službeno je u redu početi s božićnim kićenjem, pjesmama i razmišljanjem o poklonima!

A vaše najmlađe možete razveseliti i jednom toplom božićnom pričom u kojoj glavnu ulogu ima upravo vaš mališan i Djed Mraz! Sve što trebate je izabrati video, uploadati fotku i upisati ime, a stranica će sama napraviti ostalo. Primjer jedne takve video čestitke pogledajte u komentaru na objavi. www.dobardil.hr/besplatne-personalizirane-video-cestitke-djeda-mraza/
... See MoreSee Less

7 hours ago  ·  

Pogledaj na Facebooku
x

Dodaj u kolekciju