x
22

“TJEDAN ODMORA VRIJEDAN” je akcija Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice kojom se u tjednu od 16. do 25. 10. 2020. godine omogućuje građanima Hrvatske da posjete i upoznaju turističke destinacije naše zemlje, koje nude upola niže cijene svih turističkih proizvoda, od smještaja, prijevoza, znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja.

Osmislili smo i NAGRADNU IGRU vezanu uz akciju „Tjedan odmora vrijedan“. Budući da su se u kampanju uključili Nacionalni park Plitvička jezera, Memorijalni centar Nikola Tesla, Pećinski park Grabovača i Baraćeve špilje, Zip line Pazi medo, Adrenalinski parkovi, turističke agencije, restorani, kampovi, te ostali smještajni objekti očekujemo u navedenom tjednu veći broj domaćih posjetitelja. 

Gost može ostvariti popust na više usluga, a ističemo da suradnjom ove dvije turističke zajednice, a kroz sinergiju svih sudionika naše turističke destinacije, generiramo turističke pakete koji nude nezaboravne doživljaje. Posjetiteljima je istaknuta posebna ponuda kako bi im omogućila što lakši i jednostavniji odabir programa za boravak u Lici.

U ovoj teškoj godini, uzrokom pojave epidemije koronavirusa, veliki doprinos turističkom prometu dali su domaći turisti. Naša želja je da i u vremenima koja dolaze čine sve značajniji udio u turističkim kretanjima, odnosno u ukupnom udjelu dolazaka i noćenja. Ovo je također prilika da se kontinentalne i ruralne destinacije bolje pozicioniraju na turističkoj karti Hrvatske, stoji u priopćenju turističkih zajednica Plitvičkih jezera i Grada Gospića.

Ponuda u Lici:

Objavio/la:
Mirna S
Klikni "dobar" ako ti se sviđa dil i tako podržimo jedni druge u objavljivanju:)
Dobar
Not

Dilovi sa najviše glasova se prikazuju na vrhu liste dilova i tako pomažemo jedni drugima pronaći najbolje prilike. Imaš mišljenje o ovom dilu? Podijeli s nama u komentarima:).

rasprava

0

Komentari su ograničeni na prijavljene korisnike

Novo na Facebook grupi

Klinci će biti oduševljeni!Ho-ho-ho! Prvi prosinac je iza nas, a danas i prvi snijeg što znači samo jedno - i službeno je u redu početi s božićnim kićenjem, pjesmama i razmišljanjem o poklonima!

A vaše najmlađe možete razveseliti i jednom toplom božićnom pričom u kojoj glavnu ulogu ima upravo vaš mališan i Djed Mraz! Sve što trebate je izabrati video, uploadati fotku i upisati ime, a stranica će sama napraviti ostalo. Primjer jedne takve video čestitke pogledajte u komentaru na objavi. www.dobardil.hr/besplatne-personalizirane-video-cestitke-djeda-mraza/
... See MoreSee Less

6 hours ago  ·  

Pogledaj na Facebooku
x

Dodaj u kolekciju