x
5

SMJEŠTAJ:

Design hotel Navis 5*

Superior dvokrevetna soba s balkonom i pogledom na more za dvije osobe za 90 eura po noći (umjesto 180 eura). Rezervacije se vrše putem telefona ili maila jer na stranici vam se neće prikazati popust. U cijenu je uključen i shuttle bus do centra Opatije (od 10h-19h), parking, grijani bazen, sauna, wifi, bogati gourmet doručak, privatna plaža.

Na upit možete zatražiti i najam supa, kayaka i turu s brodom.

Hotel Paris

Aranžman uključuje:

• Smještaj u dvokrevetnoj sobi kategorije standard ****

• Polupansion (bogati buffet doručak i buffet večera)

• Slobodan ulaz u casino

• besplatan WI FI Internet

• korištenje SPA oaze 1x tokom boravka. Spa ulaz uključuje korištenje finske saune, infracrvene saune, tople klupe i whirpoola u trajanju 1,5 h po osobi. Obzirom na ograničen kapacitet, rezervacija korištenja spa oaze je obavezna i vrši se na recepciji hotela prilikom prijave. Dodatni termini se naplaćuju 113,00 HRK po osobi.

Cijena aranžmana / 2 noćenja po osobi, iznosi 525,00 HRK

Doplata na bazi 2 noćenja, po osobi:

– Kategorija standard, morska strana: 76,00 HRK

– Kategorija superior: 120,00 HRK

– Kategorija superior, morska strana: 226,00 HRK Cijena dodatnog noćenja po osobi: 262,50 HRK

Doplate za dodatno noćenje, po osobi:

– Kategorija standard, morska strana: 38,00 HRK

– Kategorija superior: 60,00 HRK

– Kategorija superior, morska strana: 113,00 HRK

Popusti za djecu:

– Djeca 0-5,99 g u krevetu s roditeljima borave gratis

– Djeca 0-11,99 g. na pomoćnom ležaju (moguće samo u kategoriji superior): 50% popusta

– Djeca od 12 g. i odrasli na pomoćnom ležaju (moguće samo u kategoriji superior): 20% popusta

Obavezna doplata: Boravišna pristojba nije uključena u cijenu paketa, a iznosi HRK 10 po osobi i danu Djeca 0-12 g ne plaćaju BP, a od 12-18 godina plaćaju 5 HRK po danu

Ostale doplate : • Garaža ili vanjski parking- sukladno raspoloživosti, bez mogućnosti rezervacije, HRK 113 (15 EUR) po danu

Apartments Bonavista Cijena apartmana za 4 osobe sada dođe 50 eura po danu (umjesto 100 eura). Apartmani se nalaze 10 min hodanja od samog centra Opatije.

WELLNESS:

Thalasso Wellness Centar Opatija

Kozmetički uređaji:

Vakumska kavitacija ( nekirurško mršavljenje) 30 min – 385 kuna (umjesto 770 kn)

Cryoderm radiofrenvencija za njegu lica ( osvježenje, pomlađivanje) 45 min – 225 kuna (umjesto 450 kn)

Vakusak – limfna drenaža aparatom 45min – 90 kuna (umjesto 180 kn)

Spa Relax Zona (4 saune, jacuzzi i relax zona) – 50 kuna (umjesto 100 kn)

FUNKCIONALNI TRENINZI (ODVIJAJU SE U DVORANI FIZIKALNE TERAPIJE – ZGRADA FIZIJATRIJE):

  • FUNKCIONALNI TRENING NA DIGITALNOM OGLEDALU D-WALL 30min – 90 kuna (umjesto 180 kn), paket 10x 30min 750 kuna (umjesto 1500 kn). Omogućuje vježbanje s maksimalnom kontrolom pokreta te analizu prema preciznim parametrima. Ima spremljeno stotine vježbi i programa specifičnih za držanje, funkcionalni trening, ravnotežu i snagu. Kroz 3D kameru prepoznaje pokrete tijela te za svaku aktivnosti pruža neposrednu povratnu informaciju.
  • FUNKCIONALNI TRENING NA BICIKLI SA VIRTUALNIM STAZAMA PO OPATIJSKOM KRAJU 30min – 90 kuna (umjesto 180 kn)

ESTETSKA KIRURGIJA NALAZI SE U PROSTORU THALASSO WELLNESS CENTRA:

  • PREGLED ESTETSKOG KIRURGA – 150 kuna (umjesto 300 kn)
  • PRP (“vampirski facelifting”) – 1250 kuna (umjeto 2 500 kn). Klijentu se vadi se krv te se centrifugira, nakon čega se izdvaja plazma bogata trombocitima iz kojih se oslobađaju faktori rasta. Plazma iz krvi sadrži faktore rasta koji djeluju s matičnim stanicama u našem tkivu. PRP tretman djeluje tako da se stvara novi kolagen, koža se hidrira, nestaju rane, oštećenja od sunca, bore i pigmentacije.
  • KOREKCIJA OČNIH KAPAKA (blefaroplastika) – cijena tretmana od 2500 do 3750 kuna (umjesto 5000 kn do 7500 kn). Blefaroplastika je korekcija spuštenih očnih kapaka i korekcija masnih vrećica ispod očiju. Nakon zahvata lice i oči dobivaju svježi, mladenački izgled. Mogu se korigirati samo gornji kapci ili zajedno gornji i donji. Zahvatom se otklanja višak kože, masne vrećice i bore.
Objavio/la:
Mirna S
Klikni "dobar" ako ti se sviđa dil i tako podržimo jedni druge u objavljivanju:)
Dobar
Not

Dilovi sa najviše glasova se prikazuju na vrhu liste dilova i tako pomažemo jedni drugima pronaći najbolje prilike. Imaš mišljenje o ovom dilu? Podijeli s nama u komentarima:).

rasprava

0

Komentari su ograničeni na prijavljene korisnike

Novo na Facebook grupi

Klinci će biti oduševljeni!Ho-ho-ho! Prvi prosinac je iza nas, a danas i prvi snijeg što znači samo jedno - i službeno je u redu početi s božićnim kićenjem, pjesmama i razmišljanjem o poklonima!

A vaše najmlađe možete razveseliti i jednom toplom božićnom pričom u kojoj glavnu ulogu ima upravo vaš mališan i Djed Mraz! Sve što trebate je izabrati video, uploadati fotku i upisati ime, a stranica će sama napraviti ostalo. Primjer jedne takve video čestitke pogledajte u komentaru na objavi. www.dobardil.hr/besplatne-personalizirane-video-cestitke-djeda-mraza/
... See MoreSee Less

6 hours ago  ·  

Pogledaj na Facebooku
x

Dodaj u kolekciju